Events

…expect the unexpected!

BENT U ALLERGISCH OF HEEFT U EEN INTOLERANTIE VOOR EEN VAN DE GEBRUIKTE INGREDIËNTEN, LAAT HET ONS GERUST WETEN!

 

AFHAAL tijdens de coronacrisis -> Wij bieden telkens op vrijdag / zaterdag en zondag een afhaalmenu aan : 3 gangen / €35pp

Dit menu wisselt elke week, en is te bestellen tot woensdagavond 22h -> zo kunnen wij onze bestellingen tijdig doen en een gastronomisch menu voor u voorbereiden. U krijgt een box mee waar alles in zit voor een geweldige avond : u dient alles zelf op te warmen en krijgt er gedetailleerde instructies bij.

Apart kan u nog enkele extra’s bij bestellen ;

*2 hapjes vooraf €3.5pp
* koekjes voor bij de koffie (5 stuks, vers gebakken) €3.5pp
* kazen ‘Van Tricht’ €7 ipv dessert of €12 als extra gang

CHECK FACEBOOK OF ONZE NIEUWSBRIEF VOOR HET MENU !

3/4/5 april

Zalm : gravad lax l groene kruiden

+++++

Skrei l risotto l prei

+++++

Crispy chocomousse

€35

bestellingen via : info@dekleinenbistro.be

THANKS FOR THE LOVE . . .

________________________________________________________________________________________________

We zijn geselecteerd voor de nieuwe lichting van Jong Keukengeweld !

Hét collectief van de beste jonge chefs van Vlaanderen en Brussel: dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Horeca Vlaanderen en Toerisme Vlaanderen. Jong Keukengeweld verenigt 64 jonge topchefs die de Vlaamse gastronomie belichamen.

Door Jong Keukengeweld genieten jongeren van 18 tot en met 30 jaar in maart en oktober van topgastronomie aan een zeer voordelige prijs.

49 euro voor een driegangenmenu (inclusief water en aangepaste wijnen en/of bieren).

Apéritief, koffie/thee, extra gangen, confetti en/of leuk gezelschap zijn niet inbegrepen in de prijs.

Reserveren kan via:
https://www.visitflanders.com/…/…/lawrence-elliott/index.jsp

#jongkeukengeweld #jongkeukengeweld2019 #lawrenceelliott


 

WE’RE WORKING ON A BEER AND DINE WITH ‘T VERZET ! -> more info soon!